Angel Vyno Mielių 500g / Pak Alkoholio, Mielių Aktyvių Sausų Mielių Fermentacijos Baltojo Vyno Alaus su Saccharomyces Cerevisiae Vyno


Nauja prekė

€24.52



Žymos: vamzdis fermentacijos, alkoholio mielių, vyno mielės, maker soda, stovas vyno, didelis alaus, siurblys vyno, angel mielių, Alkoholio Testeris, mielių.

Produkto Pavadinimas : Vyno aktyvių sausų mielių (tik vyno)

Pagaminimo Data: naujas

Grynasis Svoris : 500g

Pakuotės: 500g/pak *1 pak

Pakuotė: Maišelis

Prekės ženklas : ANGEL

Kilmės vieta : Kinija,Kinija

Taikymo sritis: įvairių ryžių vyno, alaus

Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai

Laikymas: vakuuminio pakavimo, prašome būti saugomi vėsioje, sausoje vietoje

Angel Vyno Mielių 500g/Pak Alkoholio, Mielių Aktyvių Sausų Mielių Fermentacijos Baltojo Vyno Alaus Su Saccharomyces Cerevisiae Vyno

Angel Raugo

1. Fermentacijos pagal virimo ir ne maisto ruošimo procesas

2. Platus taikymo sritis

3. Bio-technologijų junginys, supaprastinta alaus operacija, patogus naudoti

Sudedamoji dalis: mielės, rhizopus, oryzae, maisto priedus(alfa-amilazės, glucoamylase, tekstas svarbus eee)

Naudojama: priėmimo daqu atliekų distiliuotojui tai grūdai, alkoholiniai gėrimai, fuqu alkoholiniai gėrimai, xiaoqu vyno ir liqur-priėmimo su nevirta ir nekepta medžiagų .

Aprašymas Angelas Raugo

Angel raugas yra specialiai atrinkti įtampą ir sudėtingas maistinių medžiagų, alkoholinių gėrimų fermentacijos pagal virimo ir ne maisto ruošimo procesą.

Indeksas

Punktas

indeksas

Drėgnis, %

6.5

Iš viso mielių ląstelių kiekis

60

Iš viso arsenas (apskaičiuojamas kaip as), mg/kg

2.0

Švinas (pb) mg/kg

2.0

Salmonella

Neigiamas

Savybės Angelas Raugo

1. Bio-technologijų junginys, supaprastinta alaus operacija, patogus naudoti.

2. Plačią taikymo sritį, taip pat atlikti įvairias distiliuotas spiritas procesas alaus

3. Gerinti alkoholio našumo grūdų.

4. Griežtai vykdyti procesą formulė, produkto kokybė yra stabili.

Taikymo Angelas Raugo

I) Taikant virti medžiagų (skaičiuojant 100 kg grūdų)

1. Kietojo fermentacijos:

Po nesmulkintų grūdų mirkymas-pirminės garuose-re-garuose-paimti iš garlaivis-aušinimo 82°F-108°F (24-28 °C ), tirpinti 0.3-0.6 kg Angelas raugo į 6 kg 90°C-95°F (32-35 °C ), šiltas vanduo, mirkti 10 minučių ir sumažinti temperatūrą iki 82°F-86°F (28-30 °C ), ir tada tolygiai panardinti grūdų košė, tolygiai išmaišyti ir įdėti į baką, bako temperatūra 75°F-86°F (24-30 °C ), fermentuojant temperatūra yra kontroliuojama, kad būtų galima 82°F-97°F (28-36 °C ), ir fermentacijos ciklo 4-7 dienų

2. Skystis fermentacijos:

Pamirkykite virti grūdų vandenyje, tiesiogiai įtraukti po 0,3-0,5 kg Angelas raugas po to, kai temperatūra pasiekia 86°F-90°F (30-32 °C ), sumaišykite 10 minučių ir ruonių ir fermentas 4-8 dienomis.

II) Taikant žaliavų (skaičiuojant 100 kg miltų (grūdų)

Sumaišykite medžiaga su 250-300 kg karšto vandens, tiesiogiai įpilkite 0,5-0,8 kg Angelas raugas po to, kai temperatūra yra natūraliai atvėsinamas iki maždaug 90°C (32 °C ) (tinkamai derinį, užkerta kelią nuosėdų per šį laikotarpį), tolygiai maišyti, ir fermentas už 8-15 dienų.Sumaišykite du kartus, kiekvieną dieną pirmąsias tris dienas, kontroliuoti temperatūrą 82°F-97°F (28-36 °C ), optimalus fermentacijos temperatūra turi būti apie 90°C (32 °C ), per trumpą laikotarpį, didžiausia fermentacijos temperatūra neturi būti daugiau kaip 100°F (38 °C ), ir šilumos izoliacijos priemonė turi būti imtasi, kai temperatūra yra žemiau 79°F (26 °C ).

Dėmesio Angelas Raugo

1. Fermentacijos, kad priima žaliava iš ryžių, gali priimti, granulių, grūdų arba ryžių tiesiogiai fermentas, tačiau, fermentacijos ciklas turi būti atitinkamai pratęstas.

2. Fermentacijos ciklas yra susijęs su žaliavų tipo, žaliavos mažinimo laipsnį, distiliuotojui mielės dozavimas ir fermentacijos temperatūra.Fermentacijos ciklo bendro žaliavų turi būti trumpas, kai sumažinimo laipsnis yra mažas, ir distiliuotojas mielių vartojimas yra didelis; contrarily, fermentacijos ciklas turi būti ilgas.

Laikymo sąlygos ir tinkamumo laikas Angelas Raugo

Vėsioje, sausoje, ventiliacijos vieta žemiau 68°F (-20 °C ), su galiojimo laikas 12 mėnesių.

Distiliuotojas mielės, bus neveiksmingos, po to, kai šildoma arba sudrėkinta.

Angel Užjūrio Gamykloje Egipte:

Angel Būstinės Yichang Mieste, Kinija

Modernios Gamybos linijos:

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Angel Vyno Mielių 500g / Pak Alkoholio, Mielių Aktyvių Sausų Mielių Fermentacijos Baltojo Vyno Alaus su Saccharomyces Cerevisiae Vyno

Angel Vyno Mielių 500g / Pak Alkoholio, Mielių Aktyvių Sausų Mielių Fermentacijos Baltojo Vyno Alaus su Saccharomyces Cerevisiae Vyno

Panašūs produktai